Palvelut


Palvelut

Palveluihimme kuuluu ikkunanpesut ja sälekaihtimien putsaukset joka kotiin sekä yritykseen. 

Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme parhaamme mukaan. Esimerkiksi jos sinä tai läheisesi tarvitsette ikkunanpesun yhteydessä muuta apua, olemme valmiita auttamaan. Meillä on aikaa jokaiselle asiakkaalle. 

Palvelemme teitä Pirkanmaan alueeilla.

IKKUNANPESU

SÄLEKAIHTIMIEN PUTSAUS

NÄTEIKKUNOIDEN PESUT

PARVEKELASIEN PESUT

Näyteikkunoiden pesu

Näyteikkunat ovat yksi ensimmäinen asia mitä asiakas näkee kävelleessään ravintolaan tai liikkeeseen. On ensiarvoisen tärkeää, että liikkeen ikkunat ovat puhtaat, sillä se luo asiakkaille hyvän mielikuvan liikkeestä. Hyvä mielikuva luo puolestaan brändiarvoa ja sitä kautta mielenkiintoa yritystä kohtaan.

Asiakkaan tilatessa näyteikkunoiden pesu yritykseltämme pesemme ikkunat tarvittaessa myös sisäpuolelta. Työn teemme aikoina, jolloin se ei häiritse liikkeen asiakkaita eikä työntekijöitä. 

Parvekelasien pesu

Parvekelasit menevät likaiseksi yleensä ensimmäisenä. Erityisesti kaupunkiympäristössä parvekelasit keräävät paljon katupölyä ja muuta likaa mitä kaupungissa esiintyy. Vain parvekelasien pesemisellä saadaan tuotua lisää valoa sisälle asti.

Pesemme myös pelkästään parvekelaseja, mikäli asiakas haluaa itse pestä muut ikkunat. Suosittelemme parvekelasien pesun ajoittamista alku- tai keskikesään ja loppusyksyyn. Kesällä pestäessä saadaan siitepölyt pois ja syksyllä pestäessä lasit pysyvät puhtaina koko talven. 

Sälekaihtimien putsaus

Teemme sälekaihtimien putsauksia ikkunanpesun yhteydessä. Sälekaihtimet keräävät pölyä ja likaantuvat ajan kuluessa. Erityisesti ikkunoissa mitä pidetään auki sälekaihtimet keräävät likaa pintaan. Sälekaihtimet kannattaa putsata kerran vuodessa. Monesti riittää pelkästään mikrokuituliinalla pyyhkiminen. Putsaamme sälekaihtimet kaihdin kerrallaan niille tarkoitettuja välineitä käyttäen.