PARHAAN PALVELUN PUOLESTA


Olemme palvelleet lukuisia asiakkaita ja se millä pyrimme erottumaan kilpailijoista on hyvä ja kiireetön palvelu. Se takaa meille hyvän lopputuloksen lisäksi onnistuneen asiakaskokemuksen.

Luotettavuus

Olemme luotettava kumppani ja pidämme sovituista asioista kiinni. Teemme työn silloin kun on sovittu ja työn jälki on takuulla hyvää.

PALVELULÄHTÖISTÄ TYÖTÄ


Meille työnjäljen lisäksi palvelu ja sen onnistuminen on avainasemassa              onnistuneeseen asiakas kokemukseen. Ikkunoiden pesemisellä pyrimme saamaan asiakkaalle puhtaat ikkunat, mutta hyvällä palvelulla pyrimme saamaan asiakkaalle hyvän mielen.


Palvelualttius

Päätuotteemme ovat ikkunoidenpesu ja sälekaihdinten korjaus. Sen lisäksi olemme aina valmiita auttamaan esimerkiksi verhojen vaihdossa ja monessa muussa asiassa mitä käyntimme aikana voimme tehdä.

Yrittäjä

Olen Peetu Lipsanen ja toimin yrittäjänä Mpest Servicellä. Toimin pääsääntöisesti itse yrityksessä työntekijänä, mutta isommissa projekteissa hankin itselleni hieman apukäsiä. Tämä mahdollistaa sen, että palvelu on takuulla hyvää ja pystyn antamaan aikaa asiakkailleni. 

Opiskelen Tampereen yliopistossa rakennustekniikkaa, joten tämä yrittäjänä toimiminen on hyvää vastapainoa sille. Olen innokas lähtemään uusiin projekteihin mukaan ja usein aika hurahtaakin erilaisten työkuvioiden merkeissä.