Sälekaihdinten korjaus

17.04.2023

Uutena aluevaltauksena olemme ryhtyneet myymään sälekaihdinten korjauksia. Olemme jo jonkin aikaa tehneet sälekaihdinten korjauksia, mutta nyt viimein saimme tehtyä siitä tuotteen, jota myymme. 

Sälekaihtimet hajoavat usein kahdella eri tavalla. Joko säleet eivät käänny tai eivät nouse. Nämä ovat useimmiten täysin korjattavissa, joten uusien sälekaihtimien hankkiminen ei läheskään aina ole tarpeellista. 

Palvelumme on mielestäni hyvin luotu. Jos sinulla on sälekaihtimet, jotka eivät nouse/laskeudu tai eivät käänny voit olla meihin yhteydessä ja tulemme korjaamaan kaihtimet kiinteällä hinnalla ilman ylimääräisiä kuluja. Mikäli sälekaihtimia ei saada korjattua ei palvelusta veloiteta mitään. 

Aina ei kannata ostaa uusia

Nykyään trendinä on usein se, että mitään ei saa korjattua ja aina täytyy ostaa uusi. Sälekaihtimien osalta pystymme vähentämään ylikulutusta, turhaa työtä sekä rahan ja ajan kulumista. 

Haluaisin kiinnittää huomion erityisesti yhteen asiaan sälekaihdinten korjaamisen eduista. Aika on arvokkain valuuttamme ja jos vertaamme uusien kaihtimien hankkimista sälekaihtimien korjaamiseen. On sanomattakin selvää, että korjaamme sälekaihtimet nopeammin kuin asennamme uudet. Esimerkiksi kuumana kesäpäivänä kun sälekaihtimet eivät laskeudu, koska narut ovat rispaantuneet. Asuntoon tulee kuuma ja illalla nukkumaan mentäessä ei asuntoa saa pimeäksi millään. Se, että odottaisi uusia kaihtimia viikko tolkulla vastaan se, että tulemme korjaamaan sälekaihtimet parhaimmillaan samana päivänä on mielestäni helppo valinta. Korjaamisen nopeus on asia mihin kannattaa kiinnittää huomiota, kun miettii uusien ja korjattujen kaihtimien välillä.

Kaiken hyvän lisäksi sälekaihdinten korjaaminen on ekologista ja vähentää turhaa kuluttamista.

Sälekaihdinten korjaamisen hinnat alkaen 70

Peetu Lipsanen